fbpx

Τρέξε με την ομάδα του Καραισκάκειου Ιδρύματος στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και στήριξε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Τρέξε με την ομάδα του Καραισκάκειου Ιδρύματος στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και στήριξε το  Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Με ιδιαίτερη τιμή ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει τη στήριξη του στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και την έναρξη μιας λαμπρής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών και μη κερδοσκοπικών δράσεων του, ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει τη δημιουργία ομάδας που θα έχει δικαίωμα να τρέξει σε όλες τις αποστάσεις με το όνομα Καραϊσκάκειο.

Όσοι επιλέξουν να τρέξουν με την ομάδα του Καραϊσκάκειου ιδρύματος «Run for Karaiskakio, στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, όλο το ποσό της συμμετοχής θα πηγαίνει στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Ως Οργανωτική Επιτροπή καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει το Καραϊσκάκειο ίδρυμα και να τρέξει  με το Karaiskakeio team ώστε να συγκεντρωθεί όλο και μεγαλύτερο ποσό. Παράλληλα,  θα αποκτήσετε το συλλεκτικό μπλουζάκι της ομάδας του  Καραισκάκειο και βέβαια το πακέτο παροχών για τα 5 χιλι, το οποίο συμπεριλαμβάνει μοναδικά φιλοτεχνημένο μετάλλιο τερματισμού,  τσάντα πλάτης με το λογότυπο της διοργάνωσης, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής με αναγραφή του ονόματος και της επίδοσης, αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του δρομέα εφόσον δηλωθεί νωρίς, την παροχή ισοτονικών ποτών- χυμών στους σταθμούς τροφοδοσίας, δωρεάν και πλήρης υγειονομική κάλυψη, υπηρεσίες αποκατάστασης (μασάζ) για όσους δρομείς το επιθυμούν, χάραξη ονόματος στο μετάλλιο (προαιρετική παροχή) και προσωπική ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε, με απώτερο στόχο την οργάνωση ενός αρχείου εθελοντών δοτών μυελού των οστών για να βοηθήσει τους ασθενείς συνανθρώπους μας στη μάχη τους κατά της λευχαιμίας και άλλων αιματολογικών κακοηθειών.

Αφορμή της ίδρυσής του στάθηκε η μάχη που έδωσαν κατά της λευχαιμίας ο Γιάννης Τριταίος, η Άννα Γεωργίου από το Λονδίνο και ο πεντάχρονος Ανδρέας Καραϊσκάκης από την Κύπρο, οι οποίοι ύστερα από απεγνωσμένες προσπάθειες για εξεύρεση ιστοσυμβατού δότη, έχασαν τελικά τη μάχη. Ονομάστηκε «Καραϊσκάκειο Ίδρυμα» στη μνήμη του Ανδρέα Καραϊσκάκη αφού μετά το θάνατό του, η οικογένειά του δώρισε στο Υπουργείο Υγείας  το ποσό που είχε μαζέψει μετά από έρανο για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών του παιδιού τους με την υπόσχεση να δημιουργηθεί στην Κύπρο ένα αρχείο εθελοντών δοτών

Αρχικά το Καραισκάκειο Ίδρυμα συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Σήμερα όμως, θέτοντας ένα δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία», συνδυάζει τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, προσπαθώντας να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες ενώ οι στόχοι του έχουν εξελιχθεί και διαμορφωθεί ως ακολούθως:

  • Η συνεχής ανανέωση και αναβάθμιση του Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών και του Αρχείου Αίματος Ομφάλιου Λώρου
  • Η αποτελεσματική αναζήτηση και έγκαιρη εξεύρεση συμβατού δότη για κάθε ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών
  • Η ανάπτυξη της εργαστηριακής και επιστημονικής υποδομής και τεχνογνωσίας για την αποτελεσματική υποστήριξη των ασθενών που πάσχουν από λευχαιμία και άλλα αιματολογικά νοσήματα.
  • Η έρευνα και εκπαίδευση  με σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση της κλινικής αιματοογκολογίας στην Κύπρο
  • Η εξεύρεση και ορθολογιστική διαχείριση οικονομικών πόρων για τις δραστηριότητες αλλά και σωστή λειτουργία του ιδρύματος

Τον τελευταίο χρόνο, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, έχει ανοίξει και ένα καινούριο κεφάλαιο, το οποίο φιλοδοξεί να υπηρετήσει με την ίδια αφοσίωση και υπευθυνότητα, όπως και αυτό των αιματολογικών κακοηθειών, της ογκολογίας και ειδικότερα της παιδοογκολογίας.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, για  να τρέξουμε όλοι μαζί παρέα, για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/2023931617852188/?ref=br_rs

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ MEDIA:

https://traveltradecyprus.travel/2015-10-06-15-40-04/sports-tourism/itemlist/tag/1rst%20Radisson%20Blu%20International%20Larnaka%20Marathon

facebook
twitter
instagram
youtube