fbpx

Το Gatorade δίνει ενέργεια στους δρομείς του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Το Gatorade δίνει ενέργεια στους δρομείς του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Το ισοτονικό ποτό Gatorade ενισχύει με ενέργεια τους δρομείς του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας για δεύτερη χρονιά, δίνοντας στους αθλητές την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για να συμπληρώσουν με επιτυχία τις διαδρομές της διοργάνωσης.

Σχετικά με το Gatorade

Το ισοτονικό ποτό Gatorade, από το 1965, παρέχει στους αθλητές τα διαλύματα υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών που ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στη διατήρηση των επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ασκήσεων αντοχής.

Τα ισοτονικά έχουν 6 με 8% υδατάνθρακες, περιλαμβανομένης της γλυκόζης- την αγαπημένη πηγή ενέργειας του σώματός μας. Είναι ιδανικά για τις ενεργειακές ανάγκες του μέσου αθλητή, καθώς περιέχουν συστατικά που βοηθούν στην άμεση ενυδάτωση και αναπλήρωση των υδατανθράκων. Το νάτριο και κάλιο που διαθέτουν βοηθούν στην ισορροπία των υγρών του σώματος στα κύτταρα και τους ιστούς.

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή είναι αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 2,5 χλμ McDonald’sTM Teens Race και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες δρομείς από 85 χώρες. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευθεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube