fbpx

Το Υφυπουργείο Τουρισμού στηρίζει τον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Το Υφυπουργείο Τουρισμού στηρίζει τον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Κύπρου στηρίζεται και φέτος από το Υφυπουργείο Τουρισμού στο πλαίσιο της προώθησης αθλητικών διοργανώσεων που επεκτείνουν την τουριστική περίοδο. 

Σχετικά με το Υφυπουργείο Τουρισμού

Το Υφυπουργείο Τουρισμού στηρίζει έμπρακτα τις αθλητικές διοργανώσεις που προωθούν και διευρύνουν το τουριστικό προϊόν της Κύπρου. Έτσι και ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας που έχει πάνω από 8,000 συμμετοχές με δρομείς και θεατές από περισσότερες από 75 χώρες, προωθώντας την Λάρνακα και τα αξιοθέατα της πόλης του Ζήνωνα σε όλο τον κόσμο. 

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021,  με  σημείο  εκκίνησης  την  παραλία  των  Φοινικούδων.  Οι  διαδρομές  ποικίλλουν  και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή  είναι  αυτή  του  Μαραθώνιου  Δρόμου  (42.195  χλμ.).  Ακολουθούν  οι  διαδρομές  του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 2,5 χλμ McDonald’sTM Teens Race και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο  Radisson  Blu  Διεθνής  Μαραθώνιος  Λάρνακας    έχει  πιστοποιηθεί  από  την  AIMS,  τη  Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του.  Αποτελεί  την  πρώτη  πράσινη  διοργάνωση  που  πραγματοποιήθηκε  ποτέ  στην  Κύπρο  και αυτό  τον  καθιστά  τον  1ο    πράσινο  Μαραθώνιο  της  Κύπρου.  Στον  3ο  Radisson  Blu  Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες  δρομείς  από  85  χώρες.  H  διοργάνωση  του  Radisson  Blu  Διεθνούς  Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube