fbpx

Σταθερός συνοδοιπόρος του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας η ACS

Σταθερός συνοδοιπόρος του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας η ACS

Η ACS βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας και στηρίζει τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού στην Κύπρο. Σταθερός συνοδοιπόρος της διοργάνωσης όλα αυτά τα χρόνια, με την ACS και φέτος στη γραμμή εκκίνησης στις 19 Νοεμβρίου 2023! 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η ACS εδώ και χρόνια, συμμετέχει ενεργά σε πολλές δράσεις, όπως ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, τον οποίο στηρίζει έμπρακτα. Συγκεκριμένα οι χιλιάδες δρομείς της διοργάνωσης θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο τους, με τον αριθμό συμμετοχής και την τσάντα δρομέα, από το κοντινότερο σημείο ACS Courier σε ολόκληρη την Κύπρο.

Με περισσότερα από 750 σημεία εξυπηρέτησης σε Κύπρο, Ελλάδα, Αλβανία και Βουλγαρία, τα οποία συνδέονται καθημερινά με 80 συνδυασμένους άξονες μεταφοράς και με περισσότερες από 50 εκατ. αποστολές ετησίως, η ACS μέσα από συνεργασίες της με διάφορα δίκτυα ταχυμεταφορών σε όλο τον κόσμο προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες προς και από όλες τις χώρες, σε όλες τις ηπείρους.

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά. 

facebook
twitter
instagram
youtube