fbpx

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ‘τρέχει’ με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ‘τρέχει’ με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ετοιμάζεται να υποδεχτεί και πάλι τους δρομείς του στις 19 Νοεμβρίου 2023. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι χιλιάδες συμμετέχοντες της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του νησιού, θα τρέξουν με τη δύναμη ασφάλειας που προσφέρει η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία Γενικού Κλάδου της Κύπρου.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ανήκει στον Όμιλο CNP CYPRUS και μαζί με την CNP CYPRIALIFE, που πρωταγωνιστεί στον κλάδο ζωής και υγείας, είναι μέλη του Γαλλικού πολυεθνικού Κολοσσού  CNP ASSURANCES. Η ηγετική της θέση στην αγορά έχει διαμορφωθεί μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους. Η αξιοποίηση των νέων ψηφιακών τεχνολογικών εφαρμογών, το ευρύ δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που εκτείνεται σε όλη την Κύπρο, η άμεση ανταπόκριση και η εύρεση πρωτοποριακών λύσεων την κατάλληλη στιγμή, είναι ορισμένοι μόνο από τους παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ διαχρονικά στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού, καθώς η κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ευρύτερης στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξής της.

6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές απ’ όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές του και θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού της πόλης. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινά με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095χλμ.) και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, όπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ., για τα παιδιά.

facebook
twitter
instagram
youtube