fbpx

Οι χυμοί ENA στηρίζουν τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Οι χυμοί ENA στηρίζουν τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Πιστοί στο ραντεβού τους με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού, οι χυμοί ΕΝΑ στηρίζουν και φέτος τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, αποτελώντας την πηγή βιταμινών που κάθε δρομέας χρειάζεται. 

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έρχεται στις 19 Νοεμβρίου 2023 και οι δρομείς του θα έχουν και φέτος την πολύτιμη βοήθεια των χυμών ΕΝΑ. Όλοι οι δρομείς θα μπορούν να πάρουν την ενέργεια που χρειάζονται μετά το τέλος του αγώνα τους, απολαμβάνοντας την υπέροχη γεύση των χυμών ΕΝΑ. 

Μια γευστική και υγιεινή επιλογή για όλες τις ηλικίες, με υψηλή βιταμίνη C που χρειάζεται ο οργανισμός μας, οι χυμοί ΕΝΑ συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος! Με σεβασμό προς το περιβάλλον και με στόχο τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, εδώ και δύο χρόνια όλες οι συσκευασίες και τα καπάκια της σειράς χυμών ΕΝΑ προέρχονται από plant-based ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς επίσης όλες οι συσκευασίες 250ml διαθέτουν χάρτινα καλαμάκια.

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά. 

facebook
twitter
instagram
youtube