fbpx

Η Volkswagen Κύπρου «τρέχει» στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Volkswagen Κύπρου «τρέχει» στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Volkswagen Κύπρου στηρίζει και φέτος τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας! Για τέταρτη χρονιά το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού θα έχει στο πλευρό του την Unicars, εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Volkswagen στην Κύπρο! 

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έρχεται στις 19 Νοεμβρίου 2023 με συνοδηγό τα κορυφαία ηλεκτροκίνητα μοντέλα Volkswagen ID.3, ID.4, ID.5 & ID.Buzz τα οποία θα οδηγήσουν και πάλι τους δρομείς και τις μοναδικές ιστορίες τους στη μεγάλη διαδρομή των 42χλμ. 

Η εταιρεία Unicars, εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Volkswagen, έχει μια μακρά και άκρως επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της αυτοκίνησης στην Κύπρο, έχοντας κερδίσει με την αξιοπιστία της την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η Unicars στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό και βρίσκεται κοντά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Έτσι στηρίζει και πάλι τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και καλεί τον κόσμο να λάβει μέρος στη μεγάλη φιέστα της 19ης Νοεμβρίου! Κατά την ημέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, δρομείς και θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της Volkswagen.

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ για τα παιδιά.

facebook
twitter
instagram
youtube