fbpx

Η Skylink Services φιλοξενεί και φέτος την αυθεντική φλόγα του Μαραθωνίου στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Skylink Services φιλοξενεί και φέτος την αυθεντική φλόγα του Μαραθωνίου στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Skylink Services φιλοξενεί και φέτος την αυθεντική φλόγα του Μαραθωνίου της Αθήνας, στο πλαίσιο του 6ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, μια δράση που κατέστη πολυαναμενόμενη παράδοση στη Λάρνακα! Η Skylink Services, που κατέχει και χρησιμοποιεί τη μοναδική μονάδα FBO στο αεροδρόμιο Λάρνακας προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες VIP και υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης επιβατών όλο το εικοσιτετράωρο, αναλαμβάνει την υποδοχή και φιλοξενία της αυθεντικής φλόγας του Μαραθωνίου για τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. 

Η αυθεντική φλόγα του Μαραθωνίου φτάνει στη Λάρνακα με αεροσκάφος από την Αθήνα, ενώ το ταξίδι της στην Κύπρο ξεκινά με μια σύντομη τελετή στο Skylink Terminal και στη συνέχεια μεταφέρεται στους δρόμους της πόλης του Ζήνωνα από δρομέα σε δρομέα! 

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά. 

facebook
twitter
instagram
youtube