fbpx

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι σύνδραμαν στην επιτυχία του 6 ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι σύνδραμαν στην επιτυχία του 6 ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, μετρώντας πέραν των 11 χιλιάδων συμμετοχών από 85 χώρες! Το φετινό επίτευγμα δεν θα ήταν κατορθωτό χωρίς την αστείρευτη βοήθεια όλων των συμβαλλόμενων μερών! Ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και ευχαριστίας, η Οργανωτική Επιτροπή αφιέρωσε το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου, μία ξεχωριστή ευχαριστήρια εκδήλωση, στο ξενοδοχείο Radisson Blu, που αποτελεί και τον ονομαστικό χορηγό της διοργάνωσης. 

Με αυτόν τον τρόπο, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους όσοι εργάστηκαν ακατάπαυστα για την άρτια διεξαγωγή του 6ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. 

Συμπαραστάτης και συνδιοργανωτής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, για ακόμη μια χρονιά ήταν ο Δήμος Λάρνακας με τον Αντιδήμαρχο Λάρνακας, κ. Ιάσονα Ιασωνίδη, να παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους της πόλης του Ζήνωνα για την ουσιαστική συνδρομή του στη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια! Το βραβείο, απένειμε ο κ. Κωνσταντίνος Ντάλτας, Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. Ταυτόχρονα, βραβείο έλαβε και ο Γενικός Διευθυντής του Radisson Blu Hotel κ. Μάριος Δημητρίου, εκ μέρους του ονομαστικού χορηγού της διοργάνωσης.

Η φιλανθρωπική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, από την πρώτη μέρα! Φέτος, ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στήριξε το Ίδρυμα Αποστόλου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το Ronald McDonald’s House of Charities και τα Special Olympics. Ο Πρόεδρος της Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρνακας κ. Ανδρέας Χριστοφόρου, απένειμε τα σχετικά βραβεία στους εκπροσώπους των Ιδρυμάτων που ήταν παρόντα στην εκδήλωση.

Μέρος της φιλανθρωπικής δράσης του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας αποτελεί και η παγκόσμια πλατφόρμα GivenGain, η οποία εισήχθη στη διοργάνωση το 2021 και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση οργανισμών. Φέτος, βραβεύτηκαν για την πολύτιμη συμβολή τους τα άτομα και οι οργανισμοί που κατάφεραν να μαζέψουν το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τον σκοπό που έτρεξαν! 

Οι χορηγοί του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, αποτελούν τα μεγάλα στηρίγματα του, με την Οργανωτική Επιτροπή να ευχαριστεί τον καθένα ξεχωριστά! Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, ο κ. Στυλιάνος Πουργούρης, Head Of Administration της Eleven Blue Events, ανέλαβε τη βράβευση των χορηγών, των οποίων η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την διεξαγωγή και επιτυχία της διοργάνωσης.

Χορηγοί του Μαραθωνίου Λάρνακας είναι το ξενοδοχείο Radisson Blu, το Υφυπουργείο Τουρισμού και οι εταιρείες Stoiximan, McDonalds Κύπρου, Unicars – VW, Petrolina, Perskindol, Public, Bioland, CYTA, G-DEV, Aegean, Νερό Αγρός-Χυμός Ένα-Μπύρα Carlsberg 0 Αλκοόλ, CNP, Runner Store, Skylink, Hipro, KPMG, ASG Leasing,Hogar, Awol, Nextbike, RedWolf PR & Advertising, Interfreight Logistics, ΟΚΥΠΥ Υπηρεσία Ασθενοφόρων, Τίμιος Σταυρός, ACS Courrier, Gatorade, Green Dot και Stirixis.

Η εταιρεία GDEV πλαίσιο του προγράμματος της «You Run! We Donate», παρέδωσε επιταγή από τον κ. Κυριάκο Παφίτη, στο Κοινοτικό Παντοπωλείο Λάρνακας και στον κ. Ιάσωνα Ιασωνίδη, Αντιδήμαρχο Λάρνακας!

Η ασφάλεια των δρομέων, συμμετεχόντων και θεατών διασφαλίζεται κάθε χρόνο από την σημαντική συμβολή της Αστυνομίας Λάρνακας αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις οποίες βράβευσε ο κ. Κωνσταντίνος Ντάλτας, Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. 

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, οι ακούραστοι εργάτες, οι εθελοντές και τα οργανωμένα εθελοντικά σύνολα, είχαν την τιμητική τους στην εκδήλωση. Έτσι, η κ. Μαρία Χριστοδούλου, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Eleven Blue,  βράβευσε τον κ. Δημήτρη Γεωργίου, Αρμόδιο Λειτουργό/ Συντονιστή και τους εργάτες του Δήμου Λάρνακας.

Ο τεχνικός Σύμβουλος της Διοργάνωσης κ. Σωτήρης Μαύρος, με τη σειρά του, βράβευσε τους εθελοντές, την Πολιτική Άμυνα, τον Υπαρχηγό του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών κ. Ανδρέα Συμεωνίδη εκ μέρους του ΕΤΕΑ, τον Πανίκκο Καφφά εκ μέρους του Τιμίου Σταυρού, όπως επίσης και την κ. Χρύσω Νικολαΐδου εκ μέρους της ομάδας του Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λάρνακας και το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Λάρνακας, τον Φωτογραφικό Όμιλο Λάρνακας, την ποδηλατική ομάδα ποδηλατική ομάδα I.P.A. Cyclist Club και την ομάδα μοτοσικλετιστών MotorRiders για την σημαντική συμβολή τους.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κυβίττης, Διευθυντής της Eleven Blue, απένειμε βραβεία στον Όμιλο Ραδιοερασιτεχνών, στο Σώμα Κυπρίων Οδηγών, στο Σωματείο Ψυχικής Στήριξης Αραδίππου, την ομάδα της Fun Tutus, την Running-Fluent Initiative, το Σώμα Προσκόπων Επαρχίας Λάρνακας και την ομάδα Ομάδα Γυμναστικού Συλλόγου Ζήνων – ΓΣΖ.

Ουσιαστική ήταν και η στήριξη των μαθητών μας που μας έδειξαν τον δρόμο του εθελοντισμού! Η κ. Χαρά Τσικούρα Digital Marketing Administrator της Eleven Blue, βράβευσε για της συμβολή τους το Γυμνάσιο “Βεργίνα” Λάρνακας, το Λύκειο Μακαρίου Γ’, την ομάδα του Music spot, τους μαθητές του Med- High και το ιδιωτικό σχολείο Pascal. Αξιοσημείωτη ήταν και η συμβολή της Ομάδα Ανδρέα Δανιήλ.

Η βραδιά έκλεισε με το ραντεβού που έδωσαν όλοι για τον 7ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024!

facebook
twitter
instagram
youtube