fbpx

Το Φυσικο Μεταλλικο Νερο «Αγρος» ειναι και φετος το Επισημο Νερο του Radisson Blu Διεθνους Μαραθωνιου Λαρνακας

Το Φυσικο Μεταλλικο Νερο «Αγρος» ειναι και φετος το Επισημο Νερο του Radisson Blu Διεθνους Μαραθωνιου Λαρνακας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός στα 1235μ.» θα δροσίσει και φέτος τους χιλιάδες δρομείς του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας! 

Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για κάθε δρομέα, οποιαδήποτε διαδρομή κι αν επιλέξει, έτσι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» στηρίζει και τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Οι δρομείς θα μπορούν να λάβουν τα θρεπτικά συστατικά του αγαπημένου μας νερού σε όλα τα σημεία ανεφοδιασμού κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και στη γραμμή εκκίνησης και τερματισμού.

Από μια πηγή ευλογημένη, που δεν έχει στερέψει ποτέ, το φυσικό μεταλλικό νερό «Αγρός», αυθεντικά κυπριακό προϊόν, φτάνει κατευθείαν από την πηγή στο τραπέζι μας μετά από τους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας. Από το 1998 εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή του ομώνυμου χωριού με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, εμποδίζοντας τις επιβλαβείς ανθρωπογενείς δραστηριότητες και διατηρώντας έτσι το νερό της πηγής απόλυτα ασφαλές από κινδύνους ρύπανσης. Στη μακρόχρονη πορεία του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» έχει διατηρήσει επάξια επί σειρά ετών μια κυρίαρχη θέση στις προτιμήσεις και την εμπιστοσύνη του κυπριακού καταναλωτικού κοινού ως ένα premium, μοντέρνο, κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόν για όλες τις ηλικίες.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητά του μέσω συνεχών ελέγχων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων σε όλη την παραγωγική διαδικασία. Τρανή απόδειξη της ποιότητάς του είναι το βραβείο Grand Gold Quality Award που έλαβε από το κορυφαίο Ινστιτούτο Ποιότητας Monde Selection το καλοκαίρι του 2023. Μία επιβράβευση που αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας και της αριστείας που διακρίνει εδώ και χρόνια το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός», αντικατοπτρίζει δε την πιστή προσήλωση και δέσμευση στην παροχή ενός αξιόπιστου προϊόντος στον Κύπριο καταναλωτή. 

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095χλμ.) και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά. 

facebook
twitter
instagram
youtube