fbpx

Τα Public στο πλευρο του 6ου Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιου Λαρνακας

Τα Public στο πλευρο του 6ου Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιου Λαρνακας

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έρχεται στις 19 Νοεμβρίου 2023 και τα Public θα βρεθούν για έκτη χρονιά στο πλευρό του!

Η έμπρακτη στήριξη της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του νησιού δείχνει ότι τα Public βρίσκονται στην καρδιά της αθλητικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας και στηρίζουν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα Public αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για κάθε δρομέα πριν βρεθεί στη γραμμή εκκίνησης, αφού εκεί οι δρομείς μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τον αγώνα τους. Πέρα από τα υλικά εφόδια που μπορούν να προμηθευτούν για τον αγώνα τους, στα Public μπορούν να βρουν και χρήσιμα βιβλία με διατροφικά tips και προπονητικές συμβουλές που συμβάλλουν στη σωστή ενημέρωση των δρομέων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Τα Public είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών στην Κύπρο και αποτελούν την πρώτη επιλογή για όσους επιζητούν ποικιλία, ποιότητα και υψηλή τεχνολογία. Πρόκειται για ελληνική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών, η οποία ιδρύθηκε το 2005. Διαθέτει καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και συνεργάζεται με παρόχους κινητής τηλεφωνίας και εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της.

Στα Public έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και να τα δοκιμάσεις live προκειμένου να δεις ποιο σου ταιριάζει! Εκεί θα βρεις επίσης το μεγαλύτερο και πληρέστερο βιβλιοπωλείο με βιβλία για μικρούς και μεγάλους. Εάν είσαι gamer στα Public σε περιμένει μια μεγάλη γκάμα από τίτλους gaming, κονσόλες και αξεσουάρ gaming για ατελείωτο παιχνίδι! Επίσης, από το 2021 τα Public έχουν διευρύνει τις επιλογές που προσφέρουν με την προσθήκη των μεγάλων οικιακών συσκευών.

Στόχος των Public είναι να εξελίσσονται διαρκώς προς όφελος των πελατών τους, αλλά και να συνεχίσουν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους ένα μοναδικό συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μία απίστευτη εμπειρία για όλη την οικογένεια. Τα καταστήματα Public είναι ο Νο1 προορισμός σε προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών και μπορείτε να τα βρείτε σε όλες τις πόλεις της Κύπρου!

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά.

facebook
twitter
instagram
youtube