fbpx

Τα προϊόντα HiPRO στηρίζουν τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας!

Τα προϊόντα HiPRO στηρίζουν τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας!

Τα προϊόντα HiPRO της διεθνούς εταιρείας Danone στηρίζουν τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας ως χορηγός της σπουδαίας διοργάνωσης! Στις 19 Νοεμβρίου 2023 τα προϊόντα HiPRO θα βρίσκονται στις Φοινικούδες και οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν!

Η Danone Nutricia μέσα από αυτή τη συνεργασία κάνει ακόμη ένα βήμα για να εκπληρώσει την αποστολή της, να φέρει  υγεία μέσω των τροφίμων σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Στόχος αποτελεί να εμπνεύσει κάθε αθλητή που θα συμμετάσχει στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας για μια πιο υγιεινή και βιώσιμη διατροφή, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον. 

Το HiPRO είναι η νέα γευστική πρόταση στα επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού με υψηλής ποιότητας φυσική πρωτεΐνη, 0% λιπαρά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα (περιέχει φυσικά σάκχαρα) έρχεται να δώσει το απαραίτητο καθημερινό boost πρωτεΐνης με τον πιο απολαυστικό τρόπο. 

Το HiPRO κυκλοφορεί σε δυο εναλλακτικές επιλογές, επιδόρπια γιαουρτιού 160γρ. με 15γρ. πρωτεΐνης ανά κύπελλο σε 4 γεύσεις μύρτιλο, μπανάνα-φυστικοβούτυρο, στρατσιατέλλα και βανίλια και ροφήματα γιαουρτιού 300ml με 25γρ. πρωτεΐνης ανά μπουκάλι σε 2 γεύσεις μάνγκο και φράουλα-βατόμουρο.

Τα νέα ροφήματα γιαουρτιού HiPRO είναι χωρίς λακτόζη και διατηρούνται έως και 6 ώρες εκτός ψυγείου. Περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η οποία συμβάλλει στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας, αλλά και όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα για την τόνωσή του.

Η νέα σειρά επιδορπίων και ροφημάτων γιαουρτιού HiPRO είναι ιδανική για αθλητές, δρομείς, αλλά και όσους ακολουθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής ή μια διατροφή με υψηλές απαιτήσεις σε πρωτεΐνη. Σε πρακτική συσκευασία, χορταστικά και άκρως γευστικά, μπορούν να καταναλωθούν οποιαδήποτε στιγμή, πριν ή μετά τη σωματική άσκηση.

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά.

facebook
twitter
instagram
youtube