fbpx

Ο αθλητής, με μειωμένη όραση, Γιώργος Μπέλλος θα ζήσει την εμπειρία του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας με τη βοήθεια του δικτύου της Cyta!

Ο αθλητής, με μειωμένη όραση, Γιώργος Μπέλλος θα ζήσει την εμπειρία του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας με τη βοήθεια του δικτύου της Cyta!

Για πρώτη φορά στα χρονικά των δρομικών διοργανώσεων της Κύπρου και στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, θα συμμετάσχει αθλητής με μειωμένη όραση χωρίς το συνοδό του.

Με την πλήρη υποστήριξη της Cyta και των καινοτόμων τεχνολογιών που παρέχει, ο ελλαδίτης αθλητής Γιώργος Μπέλλος κατηγορίας Τ13, θα τρέξει χωρίς συνοδό στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, σε μια ειδική διαδρομή Powered by Cyta.

Ο αθλητής θα φέρει μια ειδική κάμερα πάνω του, η οποία  θα στέλνει live εικόνα της διαδρομής μέσω του  δικτύου της Cytamobile-Vodafone στον προπονητή του, Γιώργο Γκούντα, που θα τον καθοδηγεί από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις Φοινικούδες .

Η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, σε συνεργασία με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες Ελλάδος, και έχοντας ως φάρο το δικαίωμα συμμετοχής αθλητών με αναπηρίες σε μεγάλες διοργανώσεις στηρίζουν τη συμμετοχή του αθλητή με την τεχνολογία του δικτύου κινητής της Cyta .

Ο Γιώργος Μπέλλος, με ποσοστό αναπηρίας 95%, θα τρέξει σε μια ειδική διαδρομή, τη Cyta Special Edition Race, που σχεδιάστηκε με πλήρη λεπτομέρεια από τους διοργανωτές του μαραθωνίου. O Μπέλλος θα καλύψει την ειδική διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων χωρίς συνοδό, αλλά με τη σιγουριά και την ασφάλεια της τεχνολογίας της Cyta, του γρηγορότερου δικτύου κινητής στην Ευρώπη. 

Η ταχύτητα, η απόκριση και αξιοπιστία του δικτύου κινητής της Cyta, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου του αθλητή ενώ θα ανοίξει το δρόμο της συμμετοχής αθλητών με αναπηρία σε μεγάλες δρομικές διοργανώσεις όπως ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Με την τεχνολογία και την αξιοπιστία των δικτύων της Cyta, κανένας δεν μένει πίσω και δεν στερείται στιγμές!   

O παγκόσμιος τυφλός πρωταθλητής Χρήστος Κορομηλάς δίπλα στον Γιώργο Μπέλλο 

Ο Γιώργος Μπέλλος, θα συνοδεύεται εκτός από τον προπονητή του Γιώργο Γκούντα, και από τον εκπρόσωπο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Ελλάδος και παγκόσμιο τυφλό πρωταθλητή Χρήστο Κορομήλα. Ο κ. Κορομηλάς επίσης είναι και Πρόεδρος του συλλόγου «Ιωνάς – Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ» με έδρα την Αθήνα. Ο Χρήστος Κορομήλας, έχασε την όραση του σε ηλικία 45 ετών. Με το πείσμα του και τη θέληση του να συνεχίσει να ζει, άρχισε κολύμβηση και έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στη παγκόσμια σειρά αγώνων κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας στο Ντουμπάι το 2018, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 5 χλμ. κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης ανδρών, στην ειδική κατηγορία Inspiration για ΑμΕΑ, της διοργάνωσης Oceanman Cancun World Final Cup Mexico, ενώ τα τελευταία χρόνια λαμβάνει μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης και ποδηλασίας ΑμεΑ πετυχαίνοντας σημαντικά ρεκόρ. Επιπλέον έχει καταφέρει να κολυμπήσει αρκετές φορές σε αγώνες ανοιχτής θάλασσας καθώς και να συμμετάσχει σε αγώνες τριάθλου, συναγωνιζόμενος με αρτιμελείς αθλητές.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μπέλλο και τον προπονητή του Γιώργο Γκούντα

Ο Γιώργος Μπέλλος, γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1979 και πάσχει από μελαχρωστική αμφιβληστοειδοπάθεια με ποσοστό αναπηρίας (ΚΕΠΑ 2018) στο 95%.  Συμμετείχε σε πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου, ποδηλασίας κατακτώντας υψηλές αποδόσεις. 

Ο Γιώργος Γκούντας, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, είναι φυσικοθεραπευτής και υπεύθυνος προπονητής στο τμήμα παραθλητισμού του Συλλόγου “Ιωνάς – Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ”.  Διετέλεσε φυσικοθεραπευτής σε εθνικές ομάδες κολύμβησης και προετοιμασίας αθλητών σε Ολυμπιακούς  Από το 1999 και μετά, συνεργάζεται με ομάδες κολύμβησης και πόλο υγρού στίβου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, με αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης καθώς και με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών.

Cyta – Το πιο γρήγορο Δίκτυο Κινητής στην Ευρώπη

Το δίκτυο κινητής της Cyta, διακρίθηκε ως «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη» στα Speedtest Award της Ookla®, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για διαδικτυακές μετρήσεις.

Η βράβευση «Europe’s Fastest Network 2021» της Ookla βασίστηκε σε εκατομμύρια μετρήσεις που έγιναν μέσω της εφαρμογής Speedtest® σε πραγματικές συνθήκες από τους ίδιους τους χρήστες κινητών δικτύων, κατά το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του 2021 σε δεκάδες δίκτυα σε όλη την Ευρώπη.

facebook
twitter
instagram
youtube