fbpx

Η Saucony δίνει χρώμα στους δρομείς του 6ου Radisson Blu Διεθνουσ Μαραθωνίου Λάρνακας

Η Saucony δίνει χρώμα στους δρομείς του 6ου Radisson Blu Διεθνουσ Μαραθωνίου Λάρνακας

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έρχεται στις 19 Νοεμβρίου 2023, με την εταιρεία Saucony στην πρώτη γραμμή να δίνει χρώμα στους χιλιάδες δρομείς. 

Χάρη στη δέσμευσή της για σχεδιασμό και καινοτομία, η Saucony φροντίζει να δίνει στους δρομείς περισσότερους τρόπους να προκαλούν τον εαυτό τους και να ξεπερνούν τα όριά τους. Πιστή στο ραντεβού της με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού, θα βρεθεί και φέτος στο πλευρό του 6ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας. Μάλιστα, ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας και η Saucony δημιούργησαν συλλεκτικές φανέλες που αναδεικνύουν τη Λάρνακα και είναι διαθέσιμες για αγορά στο https://www.larnakamarathon.com/ 

Η Saucony λειτουργεί αποκλειστικά για τους δρομείς. Άλλωστε αυτοί αποτελούν την έμπνευση για κάθε καινοτομία της Saucony, η οποία «ντύνει» τους δρομείς από το 1898! Οι δρομείς και οι ανάγκες τους αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και ο λόγος για να παραμένει διαρκώς στην κορυφή, ανταγωνιστική και διψασμένη για νέες κατακτήσεις και καινοτομίες. Η απόλυτη αφοσίωσή και το πάθος που την χαρακτηρίζει εξηγούν γιατί έχουν καταφέρει εδώ και δεκαετίες να κατασκευάζουν τα κορυφαία παπούτσια και ρούχα running στον κόσμο.

Αν ψάχνετε σύμμαχο για μία καλύτερη προπόνηση, στο Runner Store & More θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε! Εκεί σε περιμένει ένα μοναδικό ταξίδι στον χώρο του running και του αθλητισμού. Το Runner Store & More είναι το κατάστημα που προσφέρει σε όλους τα κατάλληλα προϊόντα που έχουν ως στόχο να απογειώσουν την υγεία, την αδρεναλίνη, τις εμπειρίες και τις επιδόσεις με τα καλύτερα running προϊόντα της αγοράς. Μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ Saucony, Hoka, Adidas, Asics, Brooks, Salomon, Under Armour, FILA, Puma, Arena και πολλά ακόμη brand που υπόσχονται να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος σας στο τρέξιμο! 

Η άθληση μας προσφέρει υγεία, σωματική και ψυχική, γι’ αυτό και το Runner Store & More στηρίζει κάθε δράση που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής, έτσι βρίσκεται και στο πλευρό του 6ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. 

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά.

facebook
twitter
instagram
youtube