fbpx

Η Perskindol φροντιζει για την αποκατασταση των δρομεων και στον 6ο Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Η Perskindol φροντιζει για την αποκατασταση των δρομεων και στον 6ο Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περιμένει τους χιλιάδες δρομείς του στις 19 Νοεμβρίου 2023 και η Perskindol θα είναι εκεί και φέτος, για έκτη χρονιά, στηρίζοντας έμπρακτα το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου.

Η Perskindol, με τα κορυφαία προϊόντα για την ανακούφιση του μυϊκού πόνου, θα περιμένει τους δρομείς στη γραμμή τερματισμού του 6ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας προσφέροντάς τους υπηρεσίες αποκατάστασης. Σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων φυσιοθεραπευτών η Perskindol θα προσφέρει σε κάθε δρομέα τη φροντίδα που χρειάζεται μετά από ένα κοπιαστικό αγώνα.

Η σειρά Perskindol Active συνίσταται στην ανακούφιση του μυϊκού πόνου και ήπιου μετα-τραυματικού πόνου. Περιέχει αιθέρια έλαια που παρέχουν μια αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς, την οποία διαδέχεται μια ευχάριστη θερμή αίσθηση.

Χάρη στη μοναδική διπλή της δράση βοηθά στην ανακούφιση του πόνου που προκαλούν τα αθλητικά τραύματα, όπως κράμπες, τραβήγματα, φθαρμένοι μύες, διαστρέμματα και μώλωπες, γι’ αυτό συστήνεται σαν πρώτη βοήθεια σε περίπτωση αθλητικού τραύματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και κατά την άθληση, με τρίψιμο και μασάζ για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και χαλάρωση των μυών, αλλά και μετά την άθληση για να ψύξει και να χαλαρώσει τους τεντωμένους μύες.

Η σειρά Perskindol Active αποτελείται από gel, spray και έμπλαστρα και συμπληρώνεται από τη σειρά Perskindol Cool για κρυοθεραπεία και Perskindol Massage Oil για εντριβές.

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά.

facebook
twitter
instagram
youtube