fbpx

Η Cyta στηριζει και φετος ως Telecom Partner τον 5ο Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Η Cyta στηριζει και φετος ως Telecom Partner τον 5ο Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Η Cyta συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία των προηγούμενων ετών, βρίσκεται έμπρακτα για δεύτερη χρονιά στο πλευρό του 5ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και με την υποστήριξη της Cyta και των καινοτόμων τεχνολογιών που παρέχει, θεσμοθετείται και φέτος το “Βραβείο Ταχύτητας Powered by Cytα – Europe’s Fastest Mobile Network”, το οποίο θα απονεμηθεί στους δρομείς που θα ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους.  

Επίσης, η Cyta φέτος, στηρίζει τη συμμετοχή και την προσπάθεια του Ανδρέα Βασιλείου, αθλητή με κινητικά προβλήματα, βλέποντας στο πρόσωπο του την μετουσίωση της συνεχούς ανθρώπινης προσπάθειας και του ακούραστου πνεύματος. Με την τεχνολογία και τα δίκτυά της, η Cyta, ενδυναμώνει συνεχώς την ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή ΟΛΩΝ, σε κάθε κομμάτι και δράση της κοινωνίας μας.

Τέλος, «Με την βοήθεια του γρηγορότερου δικτύου κινητής της Ευρώπης» οι διαδρομές των 21χλμ και των 5χλμ θα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση μέσα από το POV ενός δρομέα με τη χρήση GoPro κάμερας δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν την εμπειρία συμμετοχής σε ένα αγώνα δρόμου του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Η Cyta

Η Cyta είναι ο μεγαλύτερος πάροχος ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κύπρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογική υπεροχή των δικτύων της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και διευκολύνσεων που στοχεύουν στην ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πελατών της, οικιακών και επιχειρηματικών, σε εφαρμογές φωνής, δεδομένων και περιεχομένου, τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή επικοινωνία.

Με κεντρικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Κύπρου, η Cyta αναπτύσσει δίκτυο οπτικών ινών παγκύπριας εμβέλειας, συνεχίζοντας, παράλληλα, την τεχνολογική εξέλιξη των δικτύων κινητής επικοινωνίας. Διατηρεί και επεκτείνει στρατηγικής σημασίας δίκτυα διεθνών υποθαλάσσιων και δορυφορικών συνδέσεων, καθιερώνοντας την Κύπρο ως αξιόπιστο τηλεπικοινωνιακό κόμβο συνδεσιμότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, αθλητές από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές του και θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, οπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όριά τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο κιόλας χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο “πράσινο” Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

facebook
twitter
instagram
youtube