fbpx

Η Bioland  Promithia «Sustainability Sponsor» του 6ο Radisson BluΔιεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Η Bioland  Promithia «Sustainability Sponsor» του 6ο Radisson BluΔιεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Η Bioland Promithia, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, θα βρεθεί στη γραμμή εκκίνησης της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του νησιού, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ως «Sustainability Sponsor» του 6ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας!

Μιλώντας για το πνεύμα της συνεργασίας, ο CEO της Bioland Promithia, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά «Η Bioland Promithia είναι η πρώτη και σήμερα η μεγαλύτερη ιδιωτική και ανεξάρτητη εταιρεία που προμηθεύει πράσινη ηλεκτρική ενέργειας. Ως εταιρεία είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως θα είμαστε «Sustainability Sponsor» του 6ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, την Κυριακή 19 Νοέμβριου στις Φοινικούδες. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο μας όπου θα μπορέσετε να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την εταιρεία μας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να περάσουμε μαζί μια όμορφη ημέρα».

Η Bioland Promithia παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές. Στόχος της εταιρείας είναι σύντομα να μπορέσει να εξυπηρετήσει και οικιακούς καταναλωτές, προσφέροντας σε όλους ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι ενέργειες της Bioland Promithia ως «Sustainability Sponsor» του  6ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, χαρακτηρίζονται από περιβαλλοντική προσέγγιση, αφού όλες οι δράσεις της εταιρείας θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. 

Στόχος των δράσεων αυτών  θα είναι η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων και του κοινού γύρω από την ανακύκλωση, τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. 

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά. 

facebook
twitter
instagram
youtube