fbpx

Για 6η συνεχη χρονια η McDonald’s™ Κυπρου χορηγει το  McDonald’s™ Kids Race 1 KM στον  Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Για 6η συνεχη χρονια η McDonald’s™ Κυπρου χορηγει το  McDonald’s™ Kids Race 1 KM στον  Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Η McDonald’s™ Κύπρου αποτελεί σταθερό συνοδοιπόρο του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, τον οποίο στηρίζει για έκτη χρονιά! Ο παιδικός αγώνας δεν θα λείπει από τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και φέρει και φέτος την υπογραφή της McDonald’s™ Κύπρου.

Η επιτυχημένη συνεργασία που διαρκεί από την πρώτη διοργάνωση συνεχίζεται αδιάλειπτα, με την McDonald’s™ Κύπρου να χορηγεί για μία ακόμη χρονιά τον παιδικό αγώνα. Έτσι και φέτος με την ευγενή υποστήριξη της McDonald’s™ Κύπρου όλα τα παιδιά ηλικίας 4-17 ετών θα έχουν την ευκαιρία, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 να μυηθούν στο πνεύμα του αθλητισμού, να γαλουχηθούν με την αξία του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας και να συμμετάσχουν σε μία πραγματική γιορτή.

Η εγγραφή όλων των παιδιών στο McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ είναι, όπως κάθε χρόνο, αφιλοκερδώς, χάρη στην χορηγία της McDonald’s™ Κύπρου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν την τσάντα αθλητή με το αγωνιστικό μπλουζάκι, καθώς και μετάλλιο συμμετοχής.

«Το McDonald’s Kids Race 1 KΜ πρόκειται για μία σύντομη, αλλά ιδανική διαδρομή ενός χιλιομέτρου, που εισάγει παιδιά και άτομα με ειδικές ικανότητες στο πνεύμα του αθλητισμού. Καλούμε τους γονείς να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή των παιδιών τους, μεσο του McDonald’s App ή στο larnakamarathon.com, και πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε αυτή τη φανταστική εικόνα – παν πολλών παιδιών να περιμένουν στην έναρξη να τρέξουν, είτε μονοί είτε με τους γονείς τους» δήλωσε η Κατερίνα Ανδρέου, Head of CSR στη McDonald’s™ Κύπρου.

Η φετινή συμμετοχή της McDonald’s™ Κύπρου εμπλουτίζεται με μία ακόμη πολύ σημαντική δράση. Η ομάδα της McDonald’s™ Κύπρου αφιερώνει την συμμετοχή της στον εταιρικό αγώνα των 5χλμ, τιμώντας τη μνήμη του Ρένου Ανδρέου, Επίτιμου Προέδρου της RMHC Cyprus με το «Run For Renos. Όλα τα έσοδα της δράσης αυτής θα διατεθούν στο ίδρυμα που είχε ξεκινήσει ο ίδιος, το Ronald McDonald House Charities Cyprus, οπου το όραμα είναι να κρατά τις οικογένειες μαζί στις δύσκολες στιγμές.

H McDonald’s Κύπρου άνοιξε το πρώτο εστιατόριό της στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, τον Ιούνιο του 1997. Κατάφερε σύντομα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, με αποτέλεσμα σήμερα να αριθμεί 24 εστιατόρια παγκύπρια. Η  McDonald’s Κύπρου εστιάζει όλα αυτά τα χρόνια σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επενδύοντας παράλληλα σε κοινωνικά προγράμματα και πρωτοβουλίες γύρω από τα παιδιά και τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της εντάσσεται η καθιερωμένη πια χορηγία της στην παιδική διαδρομή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, τον οποίο στηρίζει από την αρχή της διοργάνωσης.

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095χλμ.) και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά.

facebook
twitter
instagram
youtube