fbpx

Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός στα 1235μ.» υπερήφανος χορηγός του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός στα 1235μ.» υπερήφανος χορηγός του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός στα 1235μ.» στο πλευρό του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, για ακόμη μια χρονιά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός στα 1235μ.» θα αποτελεί και για τον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας την πηγή ενυδάτωσης των δρομέων που θα τρέξουν σ΄ ένα από τους εφτά διαφορετικούς αγώνες της διοργάνωσης. 

Οι διοργανωτές του Μαραθωνίου Λάρνακας και του Φυσικού  Μεταλλικού Νερού «Αγρός στα 1235μ.,  υπερήφανου χορηγού του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, συνεργάζονται και διασφαλίζουν πως όλοι οι δρομείς θα απολαύσουν τη δροσιά και την ενέργεια που απαιτείται σε όλα τα σημεία ανεφοδιασμού κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και στην γραμμή εκκίνησης και τερματισμού. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός στα 1235μ.» είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συστατικά απαραίτητα για κάθε δρομέα.

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός στα 1235μ.»

Από το 1998, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός στα 1235μ.» εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή του ομώνυμου χωριού και διανέμεται στο σύνολο της κυπριακής αγοράς από την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ. Στη μακρόχρονη πορεία του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός στα 1235μ.» έχει διατηρήσει επάξια επί σειράς ετών μια κυρίαρχη θέση στις προτιμήσεις και την εμπιστοσύνη του κυπριακού καταναλωτικού κοινού, ως ένα premium, μοντέρνο, κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόν για όλες τις ηλικίες.

Η εμφιάλωση του Φυσικού  Μεταλλικού Νερού «Αγρός στα 1235μ.»πραγματοποιείται με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας όπου σε κανένα σημείο της διαδικασίας δεν παρεμβαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας και η διαδικασία ελέγχεται σε όλα τα στάδια με γνώμονα τη διασφάλιση της αρίστης ποιότητας του. Αξιοσημείωτη είναι, επίσης, η περιβαλλοντική ευαισθησία που χαρακτηρίζει το εμφιαλωτήριο του Ομίλου, καθώς η καινοτόμα τεχνολογία του επιτρέπει, σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και νερού.

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή είναι αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 2,5 χλμ McDonald’sTM Teens Race και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες δρομείς από 85 χώρες. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube