fbpx

Το Radisson Blu Hotel Larnaca, ο ονομαστικος χορηγος του Radisson Blu Διεθνους Μαραθωνιου Λαρνακας

Το Radisson Blu Hotel Larnaca, ο ονομαστικος χορηγος του Radisson Blu Διεθνους Μαραθωνιου Λαρνακας

Το Radisson Blu Hotel Larnaca επισφραγίζει για 5η συνεχή χρονιά, ως ονομαστικός χορηγός, την επιτυχημένη συνεργασία του με την μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Λάρνακας. Ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας και Radisson Blu Hotel Larnaca από τον πρώτο κιόλας χρόνο της συνεργασίας τους οραματίζονται από κοινού την τουριστική αναβάθμιση της Λάρνακας με επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

Το Radisson Blu Hotel Larnaca 

Το Radisson Blu Hotel Larnaca βρίσκεται στη νότια ακτή της Λάρνακας, αποτελώντας ένα κομψό καταφύγιο στην καρδιά της πόλης. Η στρατηγική του τοποθεσία προσφέρει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και τον αρχαίο πολιτισμό της, ενώ βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.

Σχεδιασμένο από τους κορυφαίους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, έτσι ώστε να ξεπερνά τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών για επαγγελματικούς λόγους και των ταξιδιωτών αναψυχής, το Radisson Blu διαθέτει 106 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες. 

Πρόκειται για ένα κτήριο 16 ορόφων, το οποίο επαναπροσδιορίζει τον ορίζοντα της Λάρνακας και προσφέρει απολαυστικά καταλύματα με πολυτελείς ανέσεις.

5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, δρομείς από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές του και θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με την βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, οπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όρια τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube