fbpx

Την υποστήριξη της στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας δείχνει η εταιρία HostingB2B

Την υποστήριξη της στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας δείχνει η εταιρία HostingB2B

Στο πλευρό του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας βρίσκεται η HostingB2B, μια εταιρία Hosting με αξιόπιστες και προσιτές επαγγελματικές λύσεις.

Σχετικά με την HostingB2B

Η HostingB2B προσφέρει επαγγελματικές λύσεις Hosting που είναι προσιτές και αξιόπιστες τόσο για μικρές επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες. Η HostingB2B, η οποία ιδρύθηκε το 2005 στην Κύπρο, εξελίχθηκε γρήγορα και έγινε ηγέτης στις ICT Solutions και τη Web Hosting. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να ακούει τις ανάγκες των πελατών και να προσφέρει τα σωστά εργαλεία στον πελάτη ώστε να επικεντρωθεί στην κύρια επιχείρησή του και να συνεισφέρει στην ανάπτυξή του. Αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο για να συμβαδίσει με την τεχνολογία προκειμένου να παρέχει προσαρμοσμένη λύση για τις ανάγκες της εταιρείας.

Παρέχει προσιτές υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου σε Κύπρο – Μάλτα – Ηνωμένο Βασίλειο και έχει επεκτείνει ήδη το σημείο παρουσίας της στο LatAM και την Αμερική, τα υπερσύγχρονα κέντρα δεδομένων της πιστοποιημένα με τα υψηλότερα πρότυπα ISO και ελεγχόμενη ασφάλεια πρόσβασης για τη διασφάλιση της απόδοσης του διακομιστή και του μέγιστου χρόνου για κρίσιμες υπηρεσίες της επιχείρησής της με την υπηρεσία υποστήριξης 24/7. Προσφέρει μια πλήρη γκάμα επιχειρηματικών λύσεων πληροφορικής, Dedicated Servers και Virtual Server Solutions, Cloud Hosting και Cloud Backup Plans. 

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή είναι αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 2,5 χλμ McDonald’sTM Teens Race και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες δρομείς από 85 χώρες. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube