fbpx

H McDonald’s™ Κύπρου τρέχει και φέτος στον παιδικό αγώνα ενός χιλιομέτρου στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

H McDonald’s™ Κύπρου τρέχει και φέτος στον παιδικό αγώνα ενός χιλιομέτρου στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η McDonald’s™ Κύπρου διαχρονικά επενδύει σε κοινωνικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που έχουν σχέση με τα παιδιά και τον αθλητισμό. To McDonald’s™ Kids Race 1km απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και τους εφήβους από 4 μέχρι 17 ετών, που θέλουν να λάβουν ενεργά μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού. Η εγγραφή για το McDonald’s Kids Race 1km, όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές, θα είναι δωρεάν και στο πακέτο συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται το αγωνιστικό μπλουζάκι, η τσάντα αθλητή και το μετάλλιο συμμετοχής.

Για την ανανέωση της συνεργασίας, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας κύριος Κώστας Ντάλτας, δήλωσε: “Είναι η ιδιαίτερη τιμή για τον Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας που η McDonald’s™ μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου στηρίζουν τη διοργάνωση μας από την πρώτη μέρα και είναι ονομαστικός χορηγός στη διαδρομή του παιδικού αγώνα ενός χιλιομέτρου”.

Εκ μέρους της McDonald’s™ Κύπρου, η Κατερίνα Ανδρέου υπεύθυνη για θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δήλωσε: “Τα παιδιά πάντοτε αποτελούν προτεραιότητα για την McDonald’s, η οποία φροντίζει όχι μόνο για την ψυχαγωγία τους, αλλά πρωτίστως για την σωματική και ψυχική τους υγεία. Γι’ αυτό για τρίτη συνεχή χρονιά υποστηρίζουμε τον Παιδικό Αγώνα Δρόμου, στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.”

Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Οι διαδρομές

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή αποτελεί αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’s™ Kids Race 1km και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Η διοργάνωση

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου.

Βραβεύσεις
Το 2018, έχει βραβευτεί με Χρυσό Βραβείο στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2018, στην κατηγορία Ατομικά Αθλήματα και με Χάλκινο στην κατηγορία Running and live well, ενώ το 2019 έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και Χάλκινο στην κατηγορία Sports & Adventure. Τέλος, στα πρώτα βραβεία διαφήμισης Carob Awards 2019, η ιστοσελίδα του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας έχει κερδίσει Χάλκινο στην κατηγορία Website Design.

 

facebook
twitter
instagram
youtube