fbpx

Οι χυμοι ΕΝΑ στηριζουν και φετος τον Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Οι χυμοι ΕΝΑ στηριζουν και φετος τον Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Οι χυμοί ΕΝΑ για ακόμη μια χρονιά θα αποτελέσουν την πηγή βιταμινών για τους δρομείς του 5ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. Χάρη στην υπέροχη γεύση τους πλούσια σε βιταμίνη C, όλοι οι αθλητές θα πάρουν την ενέργεια που χρειάζονται μετά το τέλος του αγώνα τους. 

Οι χυμοί ΕΝΑ

Οι χυμοί ΕΝΑ αποτελούν μια γευστική και υγιεινή επιλογή, με υψηλή ποιότητα για όλες τις ηλικίες.  Δροσιστικές και λαχταριστές γεύσεις, με Υψηλή βιταμίνη C συνθέτουν την ανανεωμένη σειρά χυμών ΕΝΑ, όπου συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη C είναι η πιο δημοφιλής βιταμίνη και από τις πρώτες τα οφέλη της οποίας ταυτίστηκαν με την γενική υγεία και ιδιαίτερα το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, κατέχει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του σιδήρου, στην ενδυνάμωση των οστών και στην ενίσχυση της ενέργειας και ψυχικής ευεξίας.Ένα ποτήρι 150ml 100% φυσικού χυμού ΕΝΑ ισοδυναμεί σε μια μερίδα φρούτων και λαχανικών.

5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, αθλητές από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές του και θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, οπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όριά τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο κιόλας χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο “πράσινο” Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

facebook
twitter
instagram
youtube