fbpx

Η Titan Office Furniture και ο Radisson Blu Διεθνης Μαραθωνιος Λαρνακας συνεχιζουν την επιτυχημενη συνεργασια τους

Η Titan Office Furniture και ο Radisson Blu Διεθνης Μαραθωνιος Λαρνακας συνεχιζουν την επιτυχημενη συνεργασια τους

Η Titan Office Furniture, η εταιρεία ορόσημο στο χώρο του επαγγελματικού γραφειακού εξοπλισμού, βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Η Titan Office Furniture

H Titan Office Furniture αποτελεί μία εταιρεία σταθμός στο χώρο του επαγγελματικού γραφειακού εξοπλισμού έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία, από το 1994 μέχρι και σήμερα, όπου διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις 5000τμ με τρεις γραμμές παραγωγής.

Με το δικό της δίκτυο καταστημάτων σε Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσό και Αθήνα, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην παροχή καινοτόμων, λειτουργικών και προσιτών σχεδίων επίπλων γραφείου σε οποιοδήποτε περιβάλλον.   

Η Titan Office Furniture στηρίζει τον 5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας εναρμονισμένη στο πλαίσιο που στηρίζει για την προώθηση κοινωνικών πρωτοβουλιών.

5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, δρομείς από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές του και θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με την βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, οπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όρια τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

facebook
twitter
instagram
youtube