fbpx

Η GDEV (πρώην Nexters) συνεχίζει να στηρίζει τον 6 ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας με την πρωτοβουλία “You Run! We Donate”

Η GDEV (πρώην Nexters) συνεχίζει να στηρίζει τον 6 ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας με την πρωτοβουλία “You Run! We Donate”

Η GDEV, μια από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες ανάπτυξης ηλεκτρονικών βιντεοπαιχνιδιών, που συμμετείχε στο παρελθόν στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας με το όνομα Nexters, ενισχύει την συμμετοχή και την προσφορά της στην διοργάνωση, δίνοντας έμφαση στον ρόλο της, ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς αυτού του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος της Κύπρου. Στις 19 Νοεμβρίου 2023, η GDEV για μία ακόμα φορά θα δώσει δυναμικά το παρόν της στον 6 ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο.

Σύμφωνα με την ετήσια παράδοση και ως μέρος της εταιρικής της ευθύνης, η GDEV θα διοργανώσει την κοινωφελή δράση “You Run! We Donate”, δίνοντας έμφαση στη προσφορά στην κοινότητα και στους συνανθρώπους μας. Για κάθε ένα, από τους χιλιάδες συμμετέχοντες, που θα περάσει τη γραμμή τερματισμού, η GDEV δεσμεύεται να προσφέρει το ποσό του €1. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας, βοηθώντας έτσι ακόμη περισσότερες οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η επιτυχία του Μαραθωνίου εξαρτάται από όλους τους συμμετέχοντες, καθώς κάθε ένας δρομέας, σημαίνει μία ακόμη πολύτιμη δωρεά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λάρνακας.

Σε δήλωση της η GDEV, σε σχέση με την κοινωνικού χαρακτήρα πρωτοβουλία που έχει αναλάβει στα πλαίσια της διεξαγωγής του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Δίπλα στη γραμμή της εκκίνησης, η GDEV θα έχει τον δικό της χώρο για να ενθαρρύνει και να γιορτάζει με τους συμμετέχοντες, αναδεικνύοντας την ομαδικότητα και την ενότητα που φέρνει κάθε χρόνο στην Κύπρο αυτή η διοργάνωση».

Με σπουδαία παιχνίδια όπως το Hero Wars, Pixel Gun 3D και πολλά άλλα στο πορτοφόλιο της, η GDEV έχει πάνω από 300 εκατομμύρια εγκαταστάσεις εφαρμογών σε όλο τον κόσμο. Αυτό το επίτευγμα εδραιώνει τη θέση της ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες παιχνιδιών για κινητές συσκευές στην Ευρώπη. Με έδρα της την Κύπρο, διαθέτει μία ομάδα πέραν των 700 επαγγελματιών στον τομέα των παιχνιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την GDEV, μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.gdev.inc/ και να συνδεθείτε μαζί στο LinkedIn και το Twitter.

Ο 6ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του.
Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095χλμ.) και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για τα παιδιά.

facebook
twitter
instagram
youtube