fbpx

Η AEGEAN μεγαλος χορηγος του Radisson Blu Διεθνους Μαραθωνιου Λαρνακας, για 4η συνεχη χρονια

Η AEGEAN μεγαλος χορηγος του Radisson Blu Διεθνους Μαραθωνιου Λαρνακας, για 4η συνεχη χρονια

Η AEGEAN στηρίζει τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ως μεγάλος χορηγός και βρίσκεται για 4η συνεχή χρονιά στο πλευρό των δρομέων, επιβραβεύοντας την προσπάθειά των νικητών με δωρεάν εισιτήρια για όλο της το δίκτυο.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων και η AEGEAN, ως μεγάλος χορηγός, θα βρίσκεται εκεί για να εμψυχώσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές, που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Για περισσότερα από 22 χρόνια, η AEGEAN αποτελεί θερμό υποστηρικτή των μεγαλύτερων αθλητικών και δρομικών διοργανώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, προσφέροντας την έμπρακτη στήριξή της σε όλους όσους με προσπάθεια και επιμονή, ξεπερνούν τον εαυτό τους και αποτελούν έμπνευση για όλους μας. 

Η AEGEAN

Η AEGEAN, η αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας και της Κύπρου, διαθέτει ένα δίκτυο 138 προορισμών (29 εσωτερικού και 109 εξωτερικού) σε 44 χώρες, καθώς και στόλο 64 αεροσκαφών, μεταξύ των οποίων τα ολοκαίνουρια AIRBUS A320 και A321 neo. Η AEGEAN βραβεύτηκε, για 11η συνεχή χρονιά και 12η φορά τα τελευταία 13 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη από τα Skytrax World Airline Awards.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.aegeanair.com

5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, δρομείς από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές του και θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με την βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, οπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όρια τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση. Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

facebook
twitter
instagram
youtube