fbpx

Η AEGEAN για τρίτη χρονιά μεγάλος χορηγός του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Η AEGEAN για τρίτη χρονιά μεγάλος χορηγός του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Για τρίτη χρονιά, η AEGEAN θα βρεθεί στο πλευρό των δρομέων που θα συμμετέχουν στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, δίνοντας το «παρών» σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της Κύπρου.   

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων και η AEGEAN, ως μεγάλος χορηγός, θα βρίσκεται εκεί για να εμψυχώσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές, που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μάλιστα για να επιβραβεύσει όσους θα τερματίσουν πρώτοι στον αγώνα του Μαραθώνιου Δρόμου, θα προσφέρει στους 3 πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών από ένα  διπλό εισιτήριο για όλο το δίκτυο της AEGEAN, προκειμένου να γιορτάσουν τη νίκη τους. 

Με πολλές διαφορετικές διαδρομές που καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις, οι φετινές συμμετοχές αναμένονται αυξημένες, με τους ενθουσιώδεις  δρομείς να συμμετέχουν στη βασική διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 μ.) του Ημιμαραθώνιου (21.095 μ.), των 10.000 μ. των 5.000 μ., των 2.500 μ.  για εφήβους αλλά και το Fun Race των 1.000 μ.  για  ενήλικες.

Για περισσότερα από 21 χρόνια η AEGEAN, στηρίζει δυναμικά τις μεγαλύτερες αθλητικές και δρομικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, που συμβολίζουν την προσπάθεια, την επιμονή και την προσήλωση στο στόχο. Σταθερός υποστηρικτής, όλων όσοι ξεπερνούν τον εαυτό τους είναι ενεργά κοντά τους, κάθε φορά, διαδίδοντας το μήνυμα της άθλησης.  

Σχετικά με την AEGEAN

Η AEGEAN, είναι μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE και βραβεύτηκε για 10η συνεχή χρονιά και 11η φορά, τα τελευταία 12 χρόνια, ως η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» από τα 2021 Skytrax World Airline Awards. Η AEGEAN, κατέκτησε πρόσφατα από την Skytrax, διάκριση 4 αστέρων (4-Star COVID‑19 Airline Safety Rating), για τα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον COVID-19, καθώς αξιολογήθηκε ότι από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, ακολουθούνται σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, τα υψηλότερα πρότυπα και οι βέλτιστες πρακτικές που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το ICAO και η ΙΑΤΑ για την προστασία επιβατών και πληρωμάτων.

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή είναι αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 μ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 μ.), των 10.000 μ., των 5.000 μ., των 5.000 μ. ατομικός και 1.000 μ McDonald’sTM Kids Race 1km και το Fun Race 1.000 μ.  για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες δρομείς από 85 χώρες. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευθεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

facebook
twitter
instagram
youtube