fbpx

Η ACS στο πλευρό του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Η ACS στο πλευρό του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή τη συνεργασία του με την ACS Κύπρου.

H ACS ενισχύει έμπρακτα τον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, καθώς δίνει την ευκαιρία στους δρομείς να παραλάβουν το πακέτο τους, με τον αριθμό συμμετοχής τους και την τσάντα δρομέα από το κοντινότερο σημείο ACS Courier σε ολόκληρη την Κύπρο. 

Σχετικά με την ACS

H ACS δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά από τον Μάρτιο του 1998 αρχικά μέσω της εταιρείας Ledra Transport Services Ltd η οποία ιδρύθηκε από τους Άλκη Μάτση και Χριστόφορο Ποταμίτη και ακολούθως το 2002 με την ίδρυση της ACS Air Courier Services (Cyprus) Ltd.

Η ACS διαθέτει στην Κύπρο το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης και διακινεί ετησίως πέραν των 2 εκατομμυρίων αποστολών εντός Κύπρου και από/προς το Εξωτερικό. Αυτή την στιγμή θεωρείται στην αγορά της Κύπρου με διαφορά η πιο αξιόπιστη επιλογή στις υπηρεσίες των ταχυμεταφορών και λύσεων για αγορές/πωλήσεις μέσω διαδικτύου. Ανήκει στο δίκτυο της ACS με παρουσία στην Ελλάδα από το 1981 και με δική της παρουσία επίσης σε Αλβανία, Βουλγαρία, το διεθνές δίκτυο της ACS διαθέτει στις 4 χώρες περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης και συνολικά διακινεί ετησίως πέραν των 60 εκατομμυρίων αποστολών.

Επίσης η ACS μέσα από συνεργασίες της με δίκτυα ταχυμεταφορών σε όλο τον κόσμο προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες προς και από όλες τις χώρες παγκοσμίως. Τέλος η ACS Κύπρου είναι μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου της DHL eCommerce Solutions προσφέροντας την υπηρεσία PARCEL CONNECT https://www.dhl.com/parcel-connect/global-en 

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή είναι αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 2,5 χλμ McDonald’sTM Teens Race και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες δρομείς από 85 χώρες. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube