fbpx

Η ACS στηριζει και φετος εμπρακτα τον Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Η ACS στηριζει και φετος εμπρακτα τον Radisson Blu Διεθνη Μαραθωνιο Λαρνακας

Η ACS βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού.

Η έμπρακτη συνεισφορά της ACS συνεχίζεται και φέτος, καθώς οι δρομείς του 5ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν το πακέτο τους, το οποίο περιέχει τον αριθμό συμμετοχής τους και την τσάντα δρομέα, από το κοντινότερο σημείο ACS Courier σε ολόκληρη την Κύπρο.

Η ACS

H ACS δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά από τον Μάρτιο του 1998 αρχικά μέσω της εταιρείας Ledra Transport Services Ltd και ακολούθως το 2002 με την ίδρυση της ACS Air Courier Services (Cyprus) Ltd.

Η ACS διαθέτει στην Κύπρο το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης και διακινεί ετησίως πέραν των 2 εκατομμυρίων αποστολών εντός Κύπρου και από/προς το Εξωτερικό. Ανήκει στο δίκτυο της ACS με παρουσία στην Ελλάδα από το 1981 και με δική της παρουσία επίσης σε Αλβανία, Βουλγαρία, το διεθνές δίκτυο της ACS διαθέτει στις 4 χώρες περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης και συνολικά διακινεί ετησίως πέραν των 60 εκατομμυρίων αποστολών.

Επίσης η ACS μέσα από συνεργασίες της με διάφορα δίκτυα ταχυμεταφορών σε όλο τον κόσμο προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες προς και από όλες τις χώρες, σε όλες τις ηπείρους. Τέλος, η ACS Κύπρου είναι μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου της DHL eCommerce Solutions προσφέροντας την υπηρεσία PARCEL CONNECT.

5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, δρομείς από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές του και θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με την βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, οπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όρια τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube