fbpx

Η Πετρολίνα σταθερά για 4η χρονιά στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Η Πετρολίνα σταθερά για 4η χρονιά στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας με ιδιαίτερη χαρά συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με την Πετρολίνα, για τέταρτη χρονιά, ως μια εκ των μεγάλων χορηγών της διοργάνωσης.

Η Πετρολίνα

Η Πετρολίνα, η πρώτη εταιρεία πετρελαιοειδών και μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Κύπρο, στηρίζει διαχρονικά τις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες του τόπου, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Η Εταιρεία θεωρεί ότι ο αθλητισμός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, της διαρκούς κοινωνικής προσφοράς της, η Πετρολίνα θα δώσει ενέργεια στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας!

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή είναι αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός, 2,5 χλμ McDonald’sTM Teens Race και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή

Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες δρομείς από 85 χώρες. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

facebook
twitter
instagram
youtube