fbpx

Η Εθνικη Αρχη Στοιχηματων αρωγος του 5ου Radisson Blu Διεθνους Μαραθωνιου Λαρνακας

Η Εθνικη Αρχη Στοιχηματων αρωγος του 5ου Radisson Blu Διεθνους Μαραθωνιου Λαρνακας

Η επιτυχημένη συνεργασία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ) πρεσβεύει αρχές και αξίες με στόχο την ενίσχυση και διασφάλιση της προστασίας της κοινωνίας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, η Αρχή στοχεύει στην προστασία και ενδυνάμωση του κοινωνικού συνόλου και την προαγωγή του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι ως ένα μέσο πρόληψης δυνητικών προβληματικών συμπεριφορών.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ)

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ) αποτελεί νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και είναι η αρμόδια εποπτική αρχή για την αδειοδότηση, ρύθμιση και έλεγχο της στοιχηματικής δραστηριότητας εντός της Δημοκρατίας. Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού έχει συντάξει και υλοποιεί Σχέδιο Δράσης για το Ασφαλές Παιχνίδι, όπου κυριότερος στόχος είναι η προστασία του κοινού και η προαγωγή ασφαλών πρακτικών όσον αφορά την ενασχόληση με το στοίχημα και το τυχερό παιχνίδι.

Όραμα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων είναι να καταστεί η Κύπρος ένα δίκαιο, διαφανές και ασφαλές κέντρο ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την προστασία και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, αθλητές από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές του και θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, οπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όριά τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο κιόλας χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο “πράσινο” Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

facebook
twitter
instagram
youtube