fbpx

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ υπερήφανος χορηγός του 3ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ υπερήφανος χορηγός  του 3ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, οι διοργανωτές του Μαραθωνίου Λάρνακας και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΓΡΟΣ, υπερήφανου χορηγού του Radisson Blu  Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, εξασφαλίζεται ότι όλοι οι δρομείς θα απολαύσουν την αναγκαία δροσιά, ενυδάτωση και ενέργεια σε όλα τα σημεία υδροδοσίας, κατά μήκος της διαδρομής. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συστατικά απαραίτητα για κάθε δρομέα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή του ομώνυμου χωριού στην οροσειρά του Τροόδους, στο υπερσύγχρονο εμφιαλωτήριο του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης. Στην κυπριακή αγορά πρωτοεμφανίστηκε το 1998 και το 1999 πιστοποιείται ως το πρώτο κυπριακό φυσικό μεταλλικό νερό από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΓΡΟΣ πραγματοποιείται με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας όπου σε κανένα σημείο της διαδικασίας δεν παρεμβαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας και η διαδικασία ελέγχεται σε όλα τα στάδια με γνώμονα τη διασφάλιση της αρίστης ποιότητας του. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η περιβαλλοντική ευαισθησία που χαρακτηρίζει το εμφιαλωτήριο του Ομίλου, καθώς η καινοτόμα τεχνολογία του επιτρέπει,  σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και νερού.

Μιλώντας αναφορικά με τη συνεργασία, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Μαραθωνίου κύριος Κώστας Ντάλτας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία, καθώς ένας από τους μεγαλύτερους κυπριακούς οργανισμούς, όπως ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, βρίσκεται στο πλευρό μας και στηρίζει τη διοργάνωση αυτή, η οποία χρόνο με το χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές και θεατές. Η δροσιά και η φρεσκάδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΓΡΟΣ θα δροσίσει και θα δώσει δύναμη σε όλους τους δρομείς του Μαραθωνίου, οι οποίοι προέρχονται από περισσότερες από 40 χώρες. Η συνεργασία με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ δεν καλύπτει μόνο την ανάγκη για να ξεδιψάσουν οι δρομείς, αλλά πρεσβεύει και όλη αυτή την αστείρευτη αγάπη και φροντίδα που χαρακτηρίζει την κυπριακή οικογένεια».

Από την πλευρά του ο κύριος Γιάννης Καλαϊτζάκης, Marketing Manager στην Φώτος Φωτιάδης Διανομείς τόνισε ότι: «Η ευγενής άμιλλα, το ήθος και οι αξίες που διέπουν τον κλασσικό αθλητισμό, υπήρξαν ανέκαθεν μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ.  Για το λόγο αυτό, διαχρονικά, στηρίζουμε με υπερηφάνεια και πάθος τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της Κύπρου. Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή λοιπόν, ως χορηγοί του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, θα βρισκόμαστε δίπλα στους χιλιάδες αθλητές, επαγγελματίες και μη, τους λάτρεις του αθλητισμού, που θα συμμετάσχουν από την Κύπρο και εξωτερικό, στον τρίτο κατά σειρά, σπουδαίο μαραθώνιο της Λάρνακας. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία»!

Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή αποτελεί αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την  AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου.

 

Βραβεύσεις

Το 2018, έχει βραβευτεί με Χρυσό Βραβείο στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2018, στην κατηγορία Ατομικά Αθλήματα και με Χάλκινο στην κατηγορία Running and live well, ενώ το 2019 έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και Χάλκινο στην κατηγορία Sports & Adventure.

 

 

facebook
twitter
instagram
youtube