fbpx

Τα KCineplex στηρίζουν τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Τα KCineplex στηρίζουν τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει τη συνεργασία του με τα KCineplex.

Τα KCineplex θα «τρέξουν» στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας τον προσεχή Νοέμβριο. Με την παρουσία της αυτή η πλέον επιτυχημένη αλυσίδα κινηματογράφων στην Κύπρο πιστοποιεί την επιτυχημένη πορεία που καταγράφει ο Μαραθώνιος της Λάρνακας.
Με τη συμμετοχή τους τα KCineplex αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται στην καρδιά της ψυχαγωγίας της Λάρνακας και στηρίζουν έμπρακτα εκδηλώσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περιλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ.), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ.), 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων-εταιρικό, 5 χιλιομέτρων-ατομικό και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το RHMC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Τα KCineplex αποτελούν τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη αλυσίδα κινηματογράφων στην Κύπρο. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες ήχου και οθόνης. Στα KCineplex σε όλη την Κύπρο θα βρείτε σίγουρα αυτό που ζητάτε σε μία από τις 28 αίθουσες προβολής όπου μπορούν να φιλοξενηθούν συνολικά 5.300 θεατές. Συνολικά πάνω από 1.1 εκατ. θεατές παρακολουθούν κάθε χρόνο μέσα από τις οθόνες των KCineplex όλες τις νέες κυκλοφορίες του κινηματογράφου. Πρώτες κυκλοφορίες και ταινίες που καλύπτουν όλα τα γούστα, γυναίκες, άντρες και παιδιά, στην άνεση που σας προσφέρουν τα KCineplex σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Το KCineplex της Λάρνακας, με 5 αίθουσες, θα το βρείτε στην Πελοποννήσου Ποταμού Ινδού 1 (τηλ. 24 819022).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube