fbpx

Συνάντηση με Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο

Συνάντηση με Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας δηλώνει παρών και τάσσεται στο πλευρό των ιατρών και νοσηλευτών, που εδώ και μήνες δίνουν τον δικό τους αγώνα αγόγγυστα και με αλτρουϊσμό απέναντι στην πανδημία. H Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας στο πλαίσιο των δράσεων της σε σχέση με τον COVID – 19, θέλοντας να δηλώσει και εμπράκτως τη στήριξη, τόσο πρός το Γενικό Σύστημα Υγείας, όσο και προς τους ιατρούς και νοσηλευτές συναντήθηκε την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Λειτουργό του κ. Φρόσω Γεωργίου.

 

Στη συνάντηση ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας κ. Κώστας Ντάλτας ενημέρωσε την κ. Γεωργίου, τόσο για τη δωρεά όπου θα γίνει στο Γενικό Σύστημα Υγείας, όσο και για τη συμβολική λαμπαδηδρομία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Η παρουσία σας ως ΠΙΣ, στη συμβολική λαμπαδηδρομία της 15ης Νοεμβρίου, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά αλλά και μας γεμίζει περηφάνια, αφού με τον τρόπο αυτό θέλουμε να σας δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλο αυτό τον αγώνα που δίνετε καθημερινά με την πανδημία. Η οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στο Γενικό Σχέδιο Υγείας είναι για εμάς ένας ελάχιστος τρόπος να δείξουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας και να σας ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά. Η προσφορά μας αυτή δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τον Δήμο Λάρνακας, αλλά και τους υποστηρικτές αυτής της δράσης, τους χορηγούς μας Radisson Blu, Stoiximan, McDonalds, Seat, Petrolina, Cablenet, Public, Αγρός, Harris Kyriakides και Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Μαζί, καταφέραμε να συνεισφέρουμε οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια και να προσθέσουμε ένα ακόμη λιθαράκι στην αντιμετώπιση της πανδημίας».

 

Από την πλευρά του ΠΙΣ, η κυρία Γεωργίου δήλωσε «Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης της πανδημίας βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών και ασκεί το λειτούργημα για το οποίο έχει ορκιστεί να υπηρετεί. Τέτοιου είδους ενέργειες μας δίνουν δύναμη και μας βοηθούν να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την προσπάθειά μας για βελτίωση του επιπέδου υγείας των πολιτών, τόσο με την ενίσχυση των κρατικών νοσηλευτηρίων όσο και με  την καλύτερη εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας. Ευχαριστούμε θερμά τον Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιο Λάρνακας, το Δήμο Λάρνακας και όλους του χορηγούς που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια».

 

 

Ο  4ος Radisson Blu  Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του Κορωνοϊου μεταφέρθηκε για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Οι δρομείς μπορούν όμως να τρέξουν στο Virtual Run που συνεχίζεται μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου.

 

facebook
twitter
instagram
youtube