fbpx

Η Green Dot στηρίζει τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η Green Dot στηρίζει τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας για δεύτερη συνεχή χρονιά

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει τη στήριξη της την Green Dot (Cyprus) Public Co Ltd στη διοργάνωση για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Μία επιτυχημένη συνεργασία συνεχίζεται και φέτος με την Green Dot να στέκεται και πάλι αρωγός στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, στηρίζοντας έμπρακτα τη διοργάνωση, με τις συνεργαζόμενες εταιρείες με την Green Dot να έχουν επιπλέον 10% έκπτωση στην εγγραφή τους στον εταιρικό αγώνα των 5χλμ.

Η Green Dot Κύπρου αποτελεί το πρώτο συλλογικό σύστημα διαχείρισης συσκευασιών και αποβλήτων συσκευασιών στην Κύπρο. Ιδρύθηκε ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός με πρωτοβουλία της τοπικής βιομηχανίας και του KEBE ως οργανισμού-ομπρέλα, και σήμερα μέτοχοι και μέλη του είναι το ΚΕΒΕ και επιχειρήσεις-υπόχρεοι συσκευασίας.

Η Green Dot Κύπρου συνεργάζεται με τις περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και συλλέγει/διαχειρίζεται συσκευασίες δίνοντας νομική κάλυψη στα μέλη του. Ταυτόχρονα, έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό για την ποιότητα του έργου που επιτελεί και ειδικά για την συνεισφορά του στην ευαισθητοποίηση και περιβαλλοντική ενημέρωση του κοινού. O Οργανισμός συλλέγει και διαχειρίζεται τρεις κατηγορίες συσκευασιών, το PMD, το χαρτί και το γυαλί.

Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ – εταιρικός, των 5 χλμ – ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube