fbpx

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Από το 1952, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου πρωταγωνιστεί στον τομέα της Ενέργειας και των Υπηρεσιών. Αποστολή της είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας με ασφάλεια και αξιοπιστία σε ανταγωνιστικές τιμές, υπηρεσίες στους Τομείς της Ενέργειας και άλλων δραστηριοτήτων, με σεβασμό στην κοινωνία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους μας συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της χώρας.

H Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, με στοχοπροσήλωση στην κοινωνία και το περιβάλλον εναρμονίζεται πλήρως με τον πρώτο πράσινο μαραθώνιο της Κύπρου, τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο όποιος γίνεται υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου αποτελεί και τη μόνη κυπριακή αθλητική διοργάνωση που βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο από τα Sports Marketing Awards Ελλάδος.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι και από τις ελάχιστες δρομικές διοργανώσεις με πιστοποίηση από την AIMS, τη Διεθνή Ομοσπονδία Μακρινών Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διεξαγωγής του. Συμπεριλαμβάνει τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χιλιομέτρων , των 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, των 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1Km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube