fbpx

Διπλή διάκριση σε πανελλαδικό επίπεδο για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας στα Greece Tourism Awards

Διπλή διάκριση σε πανελλαδικό επίπεδο για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας στα Greece Tourism Awards

Η πολυπληθής και σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση της Λάρνακας, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, κατάφερε κόντρα στον μεγάλο ανταγωνισμό του ελλαδικού χώρου να σταθεί δυναμικά δίπλα από μεγάλες διοργανώσεις, επιχειρήσεις και οργανισμούς διεθνούς κύρους της Ελλάδας και να κερδίσει δύο σημαντικά βραβεία στα πρόσφατα Greece Tourism Awards 2020.

Σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή που βιώνει ο τουρισμός σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι φετινοί νικητές των Tourism Awards, όπου ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελούν δυναμικό παράδειγμα μαχητών, αναφέρουν οι διοργανωτές των βραβείων.
Από την άλλη η ποιότητα του έργου τους γίνεται φάρος ελπίδας και αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του ελληνικού, αλλά και του κυπριακού τουρισμού που εκπροσωπείται σε αυτά τα βραβεία από τον Μαραθώνιο της Λάρνακας.

Μετά την περσινή του διάκριση στα Cyprus Tourism Awards 2019, με δύο βραβεία ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας κατάφερε να ξεχωρίσει και σε πανελλαδικό επίπεδο κερδίζοντας φέτος στα ελληνικά Tourism Awards 2020 το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Strategy, Προσφορά στην τοπική κοινωνία / Προσβάσιμος Τουρισμός και το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Specialty Travel, Αθλητικός Τουρισμός, Adventure tourism. Tα δύο αυτά βραβεία δίνουν συνέχεια στην αναγνώριση της διοργάνωσης της πόλης του Ζήνων και σε πανελλαδικό επίπεδο με τον Μαραθώνιό μας να συμβάλει σημαντικά στον κυπριακό τουρισμό.
Τρία χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωσή του, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει καταφέρει να αποκτήσει παγκόσμια απήχηση και αναγνώριση τοποθετώντας την Λάρνακα στο χάρτη του δρομικού κινήματος με πλήθος τουριστών να κατακλύζουν την πόλη τις μέρες της διοργάνωσης.

Ο κ. Κώστας Ντάλτας, Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας δήλωσε: «Η βράβευση μας στα Greece Tourism Awards, με δύο μάλιστα βραβεύσεις , είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διοργάνωσή μας τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Μέσα σε τρία χρόνια καταφέραμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συμμετεχόντων και των επισκεπτών να είναι από το εξωτερικό, παρατείνοντας έτσι την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο στην πόλη της Λάρνακας και τον μήνα Νοέμβριο με πληρότητα σε όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης και της γύρω περιοχής. Είναι ξεχωριστή αυτή η στιγμή διότι η βράβευση έρχεται απέναντι σε ένα ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό και επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει με καμπάνιες σε περισσότερες από ογδόντα πέντε χώρες και τις ικανότητες της ομάδας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν και στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, τους χορηγούς, τους εθελοντές και βέβαια τον συνδιοργανωτή Δήμο Λάρνακας και το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου για την αμέριστη συμπαράσταση του και ελπίζουμε σε ένα χρόνο να είμαστε όλοι καλά και να τα πούμε από κοντά στα επόμενα βραβεία».

Το έργο των νικητών αναγνώρισε και ο Έλληνας Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των νικητών των Tourism Awards 2020, θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους δίνουν την μάχη καθημερινά, αδιάκοπα και σε όλα τα μέτωπα για το καλό του ελληνικού τουρισμού. Φέτος, η βράβευση των αρίστων έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Οι άριστοι, οι ξεχωριστοί, οι καινοτόμοι, είναι αυτοί που μας καθοδηγούν σαν φάροι μέσα σε καιρούς αβεβαιότητας και σκοτεινιάς. Ο άριστος είναι αυτός που γίνεται παράδειγμα. Που ξεχωρίζει ακριβώς για να ωθήσει και να τραβήξει τους υπόλοιπους στο να προχωρήσουν. Και είναι ακριβώς στην επόμενη μέρα μιας μεγάλης κρίσης που θα ξεχωρίσουν οι πραγματικά άριστοι. Εκείνοι που θα προσφέρουν υπηρεσίες ακόμη πιο ποιοτικές, ακόμη πιο πρωτότυπες, ακόμη πιο σύγχρονες και ασφαλείς στους επισκέπτες της χώρας μας. Το παρόν αλλά και το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς. Σ’ αυτούς που τολμούν να βλέπουν τον ήλιο μέσα απ’ τη συννεφιά. Σ’ αυτούς που πάνω απ’ όλα, βλέπουν έναν ξεχωριστό άνθρωπο στο πρόσωπο κάθε τουρίστα. Συγχαρητήρια στους νικητές. Συγχαρητήρια σε όλους. Το αξίζετε!».

Όλοι οι νικητές των ελληνικών Tourism Awards 2020 εδώhttps://winners.tourismawards.gr/?category=specialty-travel

Οι δηλώσεις του κ. Κώστα Ντάλτα  https://winners.tourismawards.gr/red-wolf-digital-group-3os-radisson-blu-diethnis-marathonios-larnakas/

facebook
twitter
instagram
youtube