fbpx

Διπλή διάκριση για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας στα Cyprus Tourism Awards 2019!

Διπλή διάκριση για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας στα Cyprus Tourism Awards 2019!

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος της Λάρνακας τερμάτισε… πρώτος στα κυπριακά βραβεία Τουρισμού 2019, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Sports & Adventure, καθώς αναγνωρίστηκε η ιδιαίτερα σημαντική συμβολή της διοργάνωσης για την Λάρνακα και τον κυπριακό τουρισμό γενικότερα!

Μετά από δύο μόλις χρόνια, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την εξαιρετική διοργάνωση και την προβολή της πόλης της Λάρνακας και της Κύπρου γενικότερα, κερδίζοντας δύο βραβεία στα φετινά κυπριακά βραβεία τουρισμού που ήρθαν να προστεθούν στα δύο βραβεία που κέρδισε η διοργάνωση στα Sports Marketing Awards 2018 στην Ελλάδα, ένα χρυσό στην κατηγορία «Ατομικά Αθλήματα» και χάλκινο στην κατηγορία «Running & Live Well».

Ο κ. Κώστας Ντάλτας, εκτελεστικός διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, δήλωσε: «Όταν ξεκινήσαμε την διοργάνωση του Μαραθωνίου το 2017, αναγνωρίσαμε την παγκόσμια ανάπτυξη που έχει σημειωθεί στον αθλητικό τουρισμό και στο δρομικό κίνημα και σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και την σημαντικότατη υποστήριξη των χορηγών και των θεσμών της πόλης της Λάρνακας καταφέραμε να καθιερώσουμε μία διοργάνωση υψηλότατων προδιαγραφών που έχει απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο και προσελκύει 2,500 αθλητές και τουρίστες από πάνω από 75 διαφορετικές χώρες! Βραβεύσεις όπως αυτές στα Κυπριακά Βραβεία Τουρισμού 2019 μας ενθαρρύνουν να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο της Λάρνακας και στα επόμενα χρόνια».

Λίγα λόγια για τα Cyprus Tourism Awards
Tα Cyprus Tourism Awards, που παρουσίασε η Τράπεζα Κύπρου, διοργανώθηκαν από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και την τηλεόραση. ΣΙΓΜΑ σε συνεργασία με την Boussias Communications, υπό την αιγίδα Υφυπουργείου Τουρισμού, του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου και του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ξενοδόχων, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Travel, Hospitality & Leisure. Η απήχηση των βραβείων από την πρώτη κιόλας χρονιά διοργάνωσής τους υπήρξε μεγάλη και πολλές από τις σημαντικότερες κυπριακές εταιρείες τουρισμού εμπιστεύτηκαν τη διοργάνωση και συναγωνίστηκαν για την πολυπόθητη διάκριση.

facebook
twitter
instagram
youtube